Cirit birit

cirit birit 36 minggu dan bukaan dah 1cm suggest pls??#pleasehelp #bantusharing #Second_Baby

2 Balas

sy kena cirit birit masa 33w, pergi PAC cek bukaan pun 1cm..kena admit wad sbb dorang nak pantau kot ada lagi contraction kuat boleh menyebabkan bersalin awal..alhamdulillah ok lagi..lagipun sy ada gbs, boleh menyebabkan baby prem..

Ada tanda lain kee selain cirit birit sis? Sy pun 36w tp xde tanda lagi

12mo ago

Ohh.. Sy pun Alhamdulillah dah selamat bersalin 7/5 barunii.. 😁 Tahniah.. Selamat berpantang sis.. 😊