Period tapi pregnant, check upt negatif...

Check upt setiap bulan negatif & bila pergi scan baru ibu-ibu tau pregnant? Kalau scan selalunya buat dekat hospital kerajaan or klinik swasta? Boleh ke kita nak scan biarpun upt kita asyik negatif tapi sebab perut nampak makin membesar? Kalau ibu-ibu yg ada pengalaman mcm nie boleh share...🥰

3 Balas

klau mcm my cousin die x peod..tp upt sume negatif..ciap doc bg ubt turun darah..bile mkn jd pening..so die pun g klnik swasta lain n scan..bb dah 4 bulan dlm perut

1y ago

mse zaman ank Dara tu teratur..Lepas kawin Ade 2 Kali peod..Lepas tu xdtg2.perut xnmpk sbb die jns chubby

better scan nk confirmed..ada rare2 case mcm ni..mgkn thap HCG u rendah so upt xdtect..tp ada baby..kita nk tahu ada baby k je dlm perut

1y ago

Baik sis, thank you... ☺️

kawan sy x period, utp negatif.. skali scan baby dh berenang2 dlm perut, dh 5 bulan 😅

1y ago

Period sy pun regular jgk,perut pun mcm dah besar sikit & rasa keras aje... Cuma konfius sbb masih period on time setiap bulan,sebulan dtg 4 hari aje period & patutnya normal 7 hari... check upt tak penah plak positif...