Sy lambat cycle 9 Hari.1st day last period 24March 2023.OPK +ve day 12-14.

Check upt day 4 -ve, check upt day7 still -ve.(ambil 30days cycle- day 4 dn day 7kira dr delay day).period 5-7days, cycle 28-30day.regular.TTC 4thn,gugur 2kali..Pg esok day10 nk check lg.klu still -ve,nk tunggu lg seminggu utk jumpa doc.stressed x leh bwa bincang.debar² mcm nk nikah.tawakal ja..doakn Ada rezeki Kali ini..Amin.

2 Balas

nak pregnant xboleh stress. chill je. lagi awk stress lagi susah lekat.

Tu la tu kan.. InshaaAllah..tq awak