30 Week

Check up tadi doktor kata kepala baby belah kiri. (Keadaan Melintang). Doktor nak bln 10 ni ada perubahan kepala baby ke bawah. Adakah masa 30week tu normal baby tgh melintang atau x? Check up 6 bln aritu kepala baby dh kt bawah. Adakah kepala baby bpeluang msh utk turun bawah? Siapa pnh mcmni & apa korg akan buat?

2 Balas

Nanti dia akan turun sendiri. Sis doa yang baik2 je setiap hari

5y ago

Ok sis.. In shaa allah... Mudahan semua baik2 je... Aamiin...