Saya keluar darah coklat kndungn 13week

check doc kata baby okay, korang pernah tk lalui share sikit

4 Balas

Sy mase 6 weeks keluar fresh blood. Terus g klinik check, dokter ckp baby semua okey. Heart beat semua ok. So kne la bedrest. Sebulan jgk sy mkn tido rehat baring shj. Skrg da 14 weeks. Alhamdulillah xde ape. Sis kne g klinik. Nnt dokter bg ubat kuatkan rahim

penah masa first baby dlu. masa tu saya aktif sgt kat tmpt keje. rupa rupanya uri saya kat bawah. 3 kali g emergency. bila scan Alhamdulillah baby okey semua. kene bedrest

sy masa 8w ke 10w ada keluar darah cokelat.. tp scan okey je .. skrg sy dh 13w darah pon x de .. sy on duphaston smpai week 20 ..

bedrest sis if keluar fresh blood terus ke pac