Raikan Lebaran & Menang Produk Samu Giken!

Cepat, cepat! Masuk hari Ke-4 pula! Anda hebat menjawab trivia? Haa, tonjolkan kehebatan anda dan Food Processor dari Samu Giken ini mungkin milik anda! Jangan lupa sertai di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/jawab-trivia-menang-food-processor/1873

Raikan Lebaran & Menang Produk Samu Giken!
86 Balas

Bismillah 🦋 Jawapan: B Kisar I need this. Hope to be the luckiest one 🦋🦋

Jawapan: B Done Like and Follow ❤️#theasianparent #samugiken IG :huimin_1203

Jawapan saya adalah B. Kisar Saya dah follow @samugiken dan @theasianparent_my

Jawapan: B Done Like and Follow #theasianparent #samugiken IG :huimin_1203

Jawapan : B. Kisar Terima kasih. Semoga menjadi rezeki anak saya insyaallah

Jawapan Day 4: B, kisar 🤌🏽 Semoga ada rezeki baby saya 🥰🤲🏼

Jawapan Day 4: B, kisar 🤌🏽 Semoga ada rezeki baby saya 🥰

Jawapan : B (kisar) Semoga ada rezeki utk myfirstborn aamiin😊

Jawapan: B Done Like and Follow #theasianparent #samugiken

Jawapan: B, kisar 😍 #theasianparentmy #samugiken