Saya dh nk msuk 8week.. tp bila pergi klinik swasta scan doc sahkan kosong pulak 😓

Cek sendiri kat rumah 2line tp x clear,cek pergi klinik scan kosong jer.. mcm mana tu.. mengharap sangat..dh 9taun menanti😌😌#ingintahu

Saya dh nk msuk 8week.. tp bila pergi klinik swasta scan doc sahkan kosong pulak 😓
18 Balas

ada tu dulu saya gitu jugak nk buat test kehamilan period da lewat sgt 4hri last tggu lg 2minggu bru pekat alhamdulillah positif rezeki allah nk bg dgn cpt atau lmbt je skrg da 5bulan alhamdulillah

3y ago

amin.. doakan sy sis🙏