salam.sy 14w. smlm demam.lenguh pingang smpai ke kaki.xbley nk tido.puan² pernah alami?

cara redakan nya macam mana? bley mkn ubt klinik ke?

3 Balas

Sy Dr 9-10w kaki lenguh bila nak tido malam. Sy beli yoko2 & sapu kat Peha betis malam2 time nak tido. Baru boleh tido. Kalau husb urut picit2 pun still xjalan. Tetap lenguh xtau nak cakap camne 😅

2y ago

nnt beli yoko².. tq

Sy biasanya kalau lenguh minta mom or husband sapunya minyak Afiat botol hijau, panas2 sikit. Sedap. Lega je rasa. Kaki & tngn sy klau mula nk sakit & bengkak je sy sapu, alhamdulillah stabil smula.

pg klinik. n mkn ubt doctor bgi. tpi bgi tau doctor tu tgh mengandung. nnti die bgi ubt utk ibu mengandung.