Heavy migrain

Cara merawat migrain teruk bagi ibu hamil ? Saya mengalami migrain teruk siang dan malam sehingga sakit urat leher dan kepala.. Temporary solution bila sakit saya tidur, tapi tidur yg berlebihan menyebabkan saya lagi bertambah sakit kepala. Sekarang sy berada di trimester kedua.. #firstbaby

1 Balas

sy alamai start 5w sampai sekarang. bile sakit sangat x tahan sy pergi hosp, then doc akan cucuk ubat dan cucuk air