Cara mengatasi hb rendah ?!

cara mengatasi hb rendah ? apa yg patut kita makan ketika hb rendah mendadak ... #firstbaby #bantusharing #mommybuntu

2 Balas

sis try makan kacang tanah . sumpah serious senang Naik 🤣 sy pregnant mula2 hb 12.6 lpstu checkup jer mesti 9.8 , 10 . skrg 37 minggu Makin kerap checkup . sy makan kacang tanah sekejap dah Naik . sblum ni 9.7 Naik 10.4 . lps seminggu checkup Naik lg 11 . seronok sngt nak beranak ni hb normal balik . sbb dah try makan mcm2 semua x Naik . ni lg seminggu Jumpa dokter . tngok lg mesti Naik .

1y ago

kacang tanah Yang mcmn sis..cam tong garden punye ke

dan amalkan mkn ubat dgn air limau kasturi... good luck

4y ago

sm2🤗