Selsema dan kahak

Cara hilang selsema dan kahak bayi umur 4 bulan..da sedut dan guna sterimar..tpi still berbunyi kahak #ingintahu #firstbaby #1stimemom

2 Balas

sama lah, tapi tga cuba ikhtiar: 1) sedut idung anak mcm sedut siput sedut 2) letak kunyit idup kt hidung 3) bawang putih bakar letak sikit minyak urut bayi letak belakang baby alhamdulilah berkurang sikit dr sebelum nie. it takes time

cuba tepuk dkt blkg bdn ank smbil dia mniarap...n tlentangkn bby dan tepuk dada..bg mlonggarkn kahak tu...