Saya calonkan rakan saya kerana rakam saya seorang ibu tunggal anak dua dan suaminya tidak menyediakan keperluan untuk bayi nya yang baru lahir

Calon Car Seat #tApMYCares Saya calonkan rakan saya kerana rakan saya seorang ibu tunggal dan tidak mencukupi untuk membeli car seat untuk bayinya yang baru lahir.Jika terpilih untuk memenangi kerusi keselamatan ini mesti kawan saya berasa sangat gembira..Kalau tidak,hatinya cukup risau setiap kali nak bawa anak keluar kerana bimbang akan keselamatan anaknya dan takut juga jika ditahan oleh pihak JPJ kerana tidak mengikut undang undang yang telah pun ditetapkan bagi setiap keluarga yang mempunyai anak kecil #tAPMYCares

Saya calonkan rakan saya kerana rakam saya seorang ibu tunggal anak dua dan suaminya tidak menyediakan keperluan untuk bayi nya yang baru lahir
25 Balas

Terima kasih kepada semua..berharap ada rezeki utk kawan dan anak dia..pd wajah kawan saya selalu tersenyum,tp dlm hati dia,,kita tak tahu..dia pun inginkan yang terbaik utk anak anaknya kan..terima kasih semua

semoga ada rezeki kawan awak. blh juga mohon bantuan dri zakat untuk bantuan keperluan lain.. semoga dipermudahkan urusan

4y ago

InsyaAllah sis..mak dia pun ada nasihatkan dia utk mohon bantuan zakat tu..sebab mak dia ckp utk ibu tunggal mmg disediakan

Semoga ada rezeki kawan sis tu. Saya harap urusan sis & rakan sentiasa dipermudah. 💜💜

Mudah2an ade rezeki utk kwn sis menang carseat. InshaAllah.

Aamiin.. Harap rezeki berpihak pd kwn sis..

Semoga rezeki berpihak pada kawan puan

Smga ad rzki utk kwn sis dpt carseat..

semoga ada rezeki utk kawan sis

Aamiin.. Semoga dipermudahkan.

Aamiin... Semoga dpermudahkan