Lampin Bayi AppleCrumby Untuk Dimenangi!

Calling to all mommies! Kami mencari 3 pemenang bertuah untuk bawa pulang Applecrumby® SlimDry EasyDay Tape Diapers! Sertai di sini hari ini: https://community.theasianparent.com/contests

Lampin Bayi AppleCrumby Untuk Dimenangi!
164 Balas

Bungkusan A. Pamper yang sangat bagus untuk bayi,sesuai untuk kulit bayi yang sensitif,tekstur pamper yang lembut dan berkualiti,tidak mudah bocor,sangat disukai semua golongan mama 😍😍

Jawapan yang tepat ialah BUNGKUSAN A✨ Teringin sangat nak try pampers from Applecrumby sebab pernah rasa lembut sangat! Semoga ada rezeki utk baby saya yang bakal lagi January 2024 ❤️

Jawapan : BUNGKUSAN A Semoga menjadi rezeki buat kelahiran pertama saya dan semoga segala usaha mummy yang sanggup mengorbankan kudrat dan keringat akan ada sinarnya aminnn ❤️

Jawapan : Bungkusan A Pernah cuba 2tahun lepas untuk anak hadiah daripada kawan.. Lampin bayi AppleCrumby ni sangat lembut dan sesuai untuk kulit anak yang sensitif.. Terbaik…

Bungkusan A SlimDry EasyDay Tape Diapers ✨ Baby saya sekarang usia 3 bulan. Dari lahir guna applecrumby. Sangat selesa, tiada ruam, tiada kemerahan. Loveeee applecrumby 🥰

BUNGKUSAN A Moga ada rezeki untuk baby newborn saya yang bakal melihat dunia lagi 41 hari lagi ni💐 Done follow Ig @theasianparent Malaysia dan @applecrumby.official too🌸

Semestinya bungkusan A. I love Applecrumby. Design yang menarik dan paling penting sangat banyak kelebihan Jenama Applecrumby berbanding jenama lain.👍🏻👍🏻🫰🏻

Bungkusan A yang betul🥰 B sepatutnya overnight. Baby sy harini 3 bulan 4 hari. Dari lahir mmg gunakan diapers applecrumby sebab baby sensitive skin so mmg sgt selesa.

Jawapan : BUNGKUSAN A Sentiasa follow up dengan The Asian Parents. Dari awal mengandung sampai dah nk beranak semuanyaaa dapatkan petua dari The Asian Parents 💖

jawapan ; bungkusan A applecrumby ni sangattt bagus sebab anak pakai tak pernah bocor & material soft sangattt . untuk baby kulit sensitive memang sesuai ❤️