MEMang staff2 nurse ni jenis x reti ckp bgus2 ka?

Call untuk minta tunda review scan baby dkt pakar o&g , nurse mrah2 knapa tda dpt dtg pdahal sy suda bagitau kurang sihat lg pun tmpat sy ni jauh.. cba lh fhm sikit bukannya x fkir tntang baby dlm kndungan tpi mmg tda dpt dtg mcm mna..ckap la bgus2 bukannya mau mrah2..Teruk betul

18 Balas

bergantung kot. .Alhamdulillah pregnant ank ke-2 nurse2 yg handle sy bgus2 smua'y

ya ka. nurse tempat saya baik ja semua. jenis cakap elok2. try buat aduan.

Smua nurse sya best2 dan mesra2 mcm kawan rapat.

Nasib Nurse sy baik2 x tau tmpt lain..

Sabar jer la sis... Sy pun begitu jga

Ko lempang jela terus laju² 😂

Bru lepas gaduh tu.. Haha

bad mood tu