Salam anak sy dah masuk 2y3m tapi masih cakap bhsa alien dia.ada mummy2 yg anaknya sama mcm sy tak?

Cakap boleh cuma sebutannya sepatah-sepatah saja.tak boleh buat ayat lagi..sy masih beri dia screen time sb sy bkrja n anak sy mak mertua yg ngasuh.so setiap hari mesti bagi dia tv.sy risau.lama dh risau hal ni.😭#pleasehelp #ingintahu #bantusharing

4 Balas

kene selalu bersembang dgn dia

1y ago

Ya sis hari2 sy sembang gn dia.cuma sy risau takut speech delay.