Pendarahan semasa 8w kandungan bila scan ada kantung tp xde heart beat masih ada harapan ke?

1 Balas

Insha'Allah ada 🤗 boleh jadi je persenyawaan lambat. sebab tak tau hari subur kita . nanti bgtau je period tak ingat masa buka buku pink, nanti dorang follow saiz masa scan 🤗 selalunya kalau camni sebab period tak teratur . tggu another 2w kalau nak scan semula . nanti tanya doktor saiz kandungan masa tu dah berapa week ya 🤗