kehamilan 29 minggu

bunda* mau tnya normal kah kehamilan 29 minggu ad keputihan sedikit .. tq bgaimna cra mngatasix , psal lgi 2mgg bru genap hami 7 bulan

20 Balas

saya pun dah 29weeks. dh start ada keputihan sikit. ni second baby. first baby ok takde keputihan.

2y ago

oh…normal la ek.patut la sy perasan wuduk xleh smpan lama,ade je basah kt panty.sjk msuk 28w jd camtu,skrg dh 29w

Siapa ada masalah buasir time preggy? Sy mmg ada history. Nie tgh preggy makin teruk pulak. Risaunye

2y ago

banyak kan minum air masak sis.mmg nMpak remeh sis kosisten he air masak insyallah nanti baik.sebb dulu masa preg dari awal 4week sampai 5 Bulan sis sembelit mmg teruk taik Pon keras .semenjak minum air masak nak dekat 1 Bulan DH bole berak MCM biasa DH x takot sebb sebelum ni DH koyak kan sebb asyik sembelit je .mmg perit kadang Tu sampai 1 Bulan X berak sebb sembelit teruk.try la sis minum air masak banyak banyak nanti MCM saya hilang terus sembelit Tu.sorry yea agak panjang sikit karangan 😂ni nak memudah kan urusan org lain jugak

normal sis..yg xnormal tu kalau kputihan skali ngan gatal..tu kne cpt² jmpe dr

normal. kalau teruk dan gatal2,sis jumpa doc. nnti doc bg ubat utk kawal keputihan

Ubatnya paling elok minum air mineral sahaja alhamdulillah xad kputihan n kegatalan

normal kalau sikit. kalau gatal n ada bleeding. inform klinik. akan buat test.

saya pun ada

normal

sama la saya pun

normal