Bun, kira kira umur berapa bulan ya bayi boleh lepas bedong dan gerita?

22 Tanggapan

dr lahir anak sya gak pakai gurita bund..dan pakai bedong cma bbrp hari aja setelah lahiran

klo bedong ankq plg dri bidan bsokx udh g tk bedong lgi.. tp klo gurita ktax smpe 2 bln...

3y ago

oh gtu ya Bund...

babyku kalo gurita gak pernah pake tapi kalo bedong cuman 1 minggu doang sih bun

Dulu bayi saya ga pake gurita bun, kalo bedong lepas usia 1 bulan kl ga salah

ga pake gurita cm pake bedong aja ampe 3 bln, abis itu dah ga mau dibedong

aku mah cuma 1 mingguan di gurita, lepas bedong 2 bulan kurang

Kalo saya gurita sampe puput pusar. Bedong sampe sebulan aja.

gurita aku cmn pake 3x bedong sebulan itupun jarang 😁

anakku sampe guritanya gak muat. dibedong sampe 3bulan,

anak sy g pake gurita n bedong bun😁