melahirkan 2hari

Bun habis lahiran 2 hari tidur siang boleh ga ya. Kata bidan nya boleh asal lewat jam 12 siang. Tp klw org2 d kampung bilang gk boleh takutnya darah kotor naik..

2 Tanggapan

Kalau saya sih pasti akan tidur mom kalau bayi saya tidur. Karna sebagai new mom akan mengeluarkan extra tenaga. Dari pada nanti stress lalu kena baby blues. 😊

Kalau saya dulu ikutan tidur kalau bayi tidur, krna kita jg perlu memulihkan tenaga Bun..