tidak suka di bedong

bun, bayiku umur 25 hari, sejak lahir, dia tidak betah di bedong, kira2 bermasalah ngga ya? soalnya setiap di bedong dia berontak, jadi ngga tega

3 Tanggapan

gpp bun... anak saya jg cm 3 hari pake bedong.. pas d RS, krn wajib... hehe.. bgtu d rmh, saya kasian.. saya pakekan bedong instan.. anak saya lbh nyaman jg.. dia bebas gerak, tp ttp hangat...

Bedong cuma buat menghangatkan bun, gpp sih..anak saya yg pertama dulu pas 2mingguan kalo siang cuma pake celana pendek sama kaos.malemnya baru di bedong/di selimutin

Ga ko bun bedong sifatnya hanya menghangatkan bayi yang penting selimutin terus bun