Kulit Kering Gatal2

Hi bumil. Nak tanya while pregnant normal kan kulit suddenly jadi kering dan gatal2 ? Sy pregnant 4m skrg. Minum air banyak je tapi dh macam monyet tergaru2. Paling tak tahan kat lengan and ats breast. Sampai merah dah. Haihh. Ada any tips or rekemen produk yg bagus utk sooth dry skin ? Thank you in advance 🤗 #bantujawab #firstmom

6 Balas

Sy dkt muka kering terus merah2 dgn sendiri ' orang tanye kenapa ng muka 😅😅 xpela janji beby sehat