Upt ni jenis scam ke?

bulan lepas sama juga lps tu period mmg scam ke

Upt ni jenis scam ke?
4 Balas

Sy mcm ni jgk dluu bulan 7 baru nii sy chek mcm ni last period last2 bulan 8ogos sy late period tiba2 chek sy mengandung skrg sy dh 3bulan dh mngdung .. insyaallah semoga rezeki awk ok amin3

11mo ago

alhamdulillah best nya🥰 . doakan saya ya sis

sis mohon update. sis pregnant tak? sbb sy pn ada test guna upt ni n samar2 je

bukan scam. kadang2 hormon nak period pun boleh buat UPT double line

11mo ago

ni confirm pregnant dh sis terang tuu tahniah siss doa kan saya juga

Tk pun. Sy pakai yg murah je smua result okay.. Tak scam pun..

11mo ago

baik sis hrp ad sinar