UPT STRIP SCAM TAK?

Hi korang nak mintak pendapat , UPT strip biru ni scam tak? Terkejut naik 2 line tapi takut nak berharapa kalau scam . Period dah lewat 9 hari , rasa loya mual dan kerap kencing . Kebiasannya saya jenis period on time , tak pernah lewat . #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

UPT STRIP SCAM TAK?
5 Balas

Alhamdulillah terang positive tu sis.. semoga dipermudahkan segala urusan.. tahniah sis.. Kalau nk scan pergi masa 8 minggu tau. Kalau pergi awal2 nnt belum nampak pape. Kita juga yg risau sbb tak nampak apa2. Pastu overthink plak.. tak elok utk kandungan.. sebelum scan tu minum air banyak2..

biasanya sy check 2x. kalau 1st time check upt double line,sy buat lagi kedua kali.sy buat sejurus bangun pagi,air kencing pertama.

5mo ago

okay sis hehe thank you for the information 😄tu lah takut awal lagi tak dapat nak detect ke apa kan takpelah tunggu lagi seminggu la baru nak pergi scan .

Mcm preganant ni.. klu awk takut kena scam try beli upt jenis dip n tell.. xpun beli clear blue so awk akn lbh yakin lg.. Good luck..

in shaa Allah preg tu sis tahniah ye..dh lewat 9 hari mmg upt terang gitu..sminggu 2 minggu lg dh blh pegi scan

kalau da terang ni mmg xscam sis..