Buka Buku Pink

Buku pink boleh buka dari kandungan berapa minggu ya? 8 weeks dah boleh ke? Walk in or appointment? Update : sy dah call kkia. Dapat appointment buka buku pink waktu kandungan 10weeks 3 days. Kena bawa : 1) salinan ic isteri dan suami 2) sijil nikah ori dan salinan 3) bil utiliti terkini 4) kalau ada scan swasta bawa sekali #firstmom #bukupink

5 Balas

sy pernah gugur. scan minggu lepas dah 5minggu. doktor suruh dtg lagi utk buat buku 4/1 nanti supaya doktor dpt pantau kendungan lagi awal sbb ad sejarah gugur .