Bukaan 1cm

Bukaan jalan bru 1 cm tpi sakitnye mmg x boleh tahan..mcm mne nk cepatkn bukaan ye? Sye nk tido pun x boleh kjp pusing kiri kjp pusing kanan pastu kjp bgun jln ii #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

12 Balas

๐ฌ๐ฒ ๐›๐ž๐ซ๐ฌ๐š๐ฅ๐ข๐ง ๐ค๐ž๐ง๐š ๐ข๐ง๐๐ฎ๐œ๐ž.. ๐ฃ๐ฅ๐ง ๐›๐ฎ๐ค๐š 3๐œ๐ฆ ๐ฃ๐ž ๐๐š ๐ฌ๐ญ๐š๐ญ ๐ซ๐ฌ๐ž ๐œ๐จ๐ง๐ญ๐ซ๐š๐œ๐ญ๐ข๐จ๐ง.. ๐ญ๐ฉ ๐๐จ๐œ ๐ฑ๐›๐  ๐ฌ๐ฒ ๐ฃ๐ฅ๐ง.. ๐จ๐ซ๐  ๐œ๐ค๐ฉ ๐ค๐ฅ๐š๐ฎ ๐ฃ๐ฅ๐ง ๐ฅ๐  ๐œ๐ฉ๐ญ ๐›๐ฎ๐ค๐š ๐ค๐ง.. ๐ฌ๐จ ๐ฌ๐ฒ ๐๐จ๐ค ๐›๐ซ๐ข๐ง๐  ๐ง๐ ๐ข๐ซ๐ข๐ง๐  ๐š๐ญ๐š๐ฌ ๐ค๐š๐ญ๐ข๐ฅ ๐ฌ๐ฆ๐›๐ข๐ฅ ๐ค๐ฐ๐š๐ฅ ๐ฉ๐ž๐ซ๐ง๐š๐Ÿ๐š๐ฌ๐š๐ง ๐ฌ๐ฆ๐›๐ข๐ฅ2 ๐ญ๐ฎ ๐ฉ๐ฎ๐ฌ๐ก2 ๐ฌ๐ค๐ข๐ญ ๐ฆ๐ ๐ค๐ข๐ง ๐ฆ๐ž๐ฆ๐›๐š๐ง๐ญ๐ฎ ๐ฃ๐ ๐ค ๐ค๐จ๐ญ.. ๐ฆ๐ฎ๐ฅ๐ฎ๐ญ ๐ฆ๐ฆ๐  ๐ฑ๐ฅ๐ž๐ฉ๐š๐ฌ ๐ณ๐ข๐ค๐ข๐ซ.. ๐ฌ๐ฒ ๐ก๐ฆ๐ฉ๐ข๐ซ2 ๐ง๐ค ๐ค๐ง๐ž ๐œ๐ณ๐ž๐ซ, ๐š๐ฅ๐ก๐š๐ฆ๐๐ฎ๐ฅ๐ข๐ฅ๐ฅ๐š๐ก ๐ฅ๐š๐ฌ๐ญ2 ๐›๐ž๐ซ๐ฃ๐š๐ฒ๐š ๐ง๐จ๐ซ๐ฆ๐š๐ฅ..