rahim terbalik

buat fertility checkup dan baru dpt tau rahim terbalik. so mindset kita mungkin tu punca susah sikit nk lekat sbb hampir 2 tahun kawin belum ada rezeki. esknye buat upt sbb dr. suggest. eh double line terang terkejut jgk lagi2 haid tak teratur. alhamdulillah 🥰#1stimemom

rahim terbalik
16 Balas

rahim terbalik takde masalah..normal je..sy pon rahim terbalik. alhamdulillah anak nak masuk 2..

saya pon Rahim terbalik semulajadi. alhamdulillah conceive naturally. now 32w. moga baik2 saja

wahh tahniah sis 😍 sy pn hampir 2 thn masih ttc..doakn sy dpt rezeki zuriat bln ni ye

Tahniah sis, jaga kandungan jaga diri baik2 semoga dipermudahkan segala urusan 🥰

tahniah puan. semoga dipermudahkan segala urusan 😊😊

thniah