Hello mommies semua. Nak minta tolong/pendapat skit.

Buasir saya masih ada lg. Masih terasa sakit skit. Daging yg trkeluar pun masih ada skit juga. Mcm mana ni? Due saya lagi 2minggu ? dan mcm2 perasaan sy ada. Kena hadap doktor juga ke? Ya Allah malunya. Ada tak mommies2 dkt sini yg mngalami benda yg sama? Buasir dtg dh nk dkt due? Sy sgt2 malu. #anakpertama #pengalamanpertama ? tolong

1 Balas

sy cuba ikut petua arwah nenek ajar..dr kecik smpai besar..arwah selalu igtkn..jgn biarkn..tolak masuk perlahan2..guna minyak afiat tu 😅 sy aritu kena kejap..ni dh okay dh..seminggu jgak sy cuba buat..sapu minyak afiat n tolak perlahan2..tp kalau berlarutan..btter jmpa doktor je 🙂 hehe sy ikut je petua org dlu2..tp kalau mmg x mahu jgak..serah jela dri kt hosp 😂

5y ago

sama2 😊