Baik or Tidak

Buah ni ok tak untuk ibu mengandung

Baik or Tidak
10 Balas

Sy suka mkn buah limau ms mngdung pstu kuar bby kuning lak kna jaundice.. doc tnya bnyk mkn limau ke?? Sy pn jwb ye.. tpi tu lah klau rsa nk mkn tu mkn aje.. kdg kebetuln bby nk trkna juandice.. pastu sy dh xmkn lgi limau smpai skrg hmil ke 3 sy xnk mkn.. nk jga2.. tpi kdg mkn jgk skit sb rsa teringn nk mkn☺️

4y ago

macam tak logic je setau saye buah2 tu bagus buat ibu mengandung ape sebab kene mengen ngan baby kuning saya mengandung anak pertama tak makan limau baby kuning lepas tu kuning tu datang dri mana 🤣🤣🤣🤣

Boleh puan. Melancarkan sistem penghadaman dan membantu bagi mereka yang mempunyai sembelit insyaAllah

Banyak buah baik tuk ibu mengandung.. bnykkan membuka artikel2 .. untuk membace

Bagus sis.. Sy masa mengndung dulu pun bnyk makan buah ni..

Ada soalan yang lagi penting x hehe😬

Ok jer sy makan🙋🏻‍♀️

Mkn lepas gian aje kot..haha..

Bagus sbb ad vit c

Semua buah bagus

4y ago

Ya makan apa pun kena berpada pada😀

Bagus je