29 week 1 days?

btw even dh trasa brt n slow dlm segala hal,thnks god im stll bertenaga dlm aktivity harian apalagi msh bekerja n jauh dari husbnd .cma sometime sgt sensitve mudah tersentuh n bnyk fikir myb sbb alone waktu hamil mcm ni,kdg tidur x lena sbb baby menendang,sakit belakng,skit pinggang....apapun stll counting .. #praisetothelord??

1 Balas

I dah masuk 35 weeks ni lagi tak selesa, sakit tu takpayah cakap segala sakit belakang apa semua ada. hehehe. alhamdulilah I'm still abit active walaupun dah sarat