Assalamualaikum ada tak cara nk hilangkan loya2 mual2 awal pregnant?

bru msuk 6weeks tpi dh ada alahan mkn je msti nk muntah.. ad sesiapa blh bgitau tips utk elak muntah or ubt yg sesuai utk pregnant..

2 Balas

saya pegi scan 6 minggu, komplen kt doktor lepas tu dpt ubt tahan muntah 🥰 tpi tak smpt mkn pun ubt tu sbb saya beli jusmamariam. Alhamdulillah dgn saya jus tu mmg menjadi kurangkan mual Dan pening. kalau Tau beli awal2 lg

4mo ago

kan Alhamdulillah kalau serasi... 🥰

boleh ambil multivitamin..farmasi byk jual..at least ada zat2 dperlukan dlm tu...sbb kalau u kurang makan..janin kmungkinan kurang membesar