Sakit breast

Breast sakit sgt now dah 6 weeks pregnant. Sakit ni bila akan hilang ye? Bangun tidur mmg paling sakit setakat ni. Apa perlu buat utk kurgkan sakit tu ye#ingintahu #bantusharing

2 Balas

Sy second trimester tak sakit. First trimester je sakit n krem perut manja² cmtu. Mcm sakit senggugut tu. Jgn risau, normal rasa mcm tu. Tu simptom awal kehamilan. Badan baru nk terima hormon baru dan rahim mengembang

sye mase mula² tu tuam pakai hotpack + coolpack je. tpi mmg breast mmg akan rasa sakit sepanjang mengandung. nipple akn jadi more sensitive.

2y ago

okay thanks ❤️ sya takut sbb xpnah rsa 😂