Suppliment or nay ?

Breast kiri lagi banyak susu dari kanan .. kiri boleh dapat 3 atau 4oz tapi kanan 1oz pon tak sampai ? .. mase umur sebulan ad la bagi kanan .. sekarang da tak mau .. suppliment atau makanan tambahan perlu atau tak ea ? Saya jenis tak makan sayur .. macam mana nak banyak kan susu belah kanan ?

2 Balas

Cara saya, demand and supply. If baby tak nak blah kanan. Boleh pump atau tandem. If makan makanan milkbooster pun tapi kalau tak ransang. Susu still tak kan banyak.