Susu tak balance

Boleh share tips macam mana nk balancekan susu dianatara kiri & kanan Dia ikut mood, kiri kurang kanan lebih or kiri lebih kanan kurang..#bantusharing #advicepls #directbreastfeeding #baby11m

Susu tak balance
2 Balas

subahanallah.. banyak nya susu 😍 mommy housewife ke bekerja? sy pun selalu mermet/pump lepas anak menyusu.. biasa belah kiri sikit berbanding kanan.. mmg kejadiannya mcm tu rasanya. sy tak pernah dpt susu balance kiri kanan 😂

4y ago

😄 takpa.. pump pun boleh lagi senang cepat 😂 ouhh.. bnyk tu susu nya.. moga membesar jadi anak yang baik buat awk dan suami 😊

normal tu.. salah satu breast akan lebih susu dari sebelah lagi