Boy atau girl ya..memg confirm boy tak,sbb kwn2 ckp jngn beria sngt percya boy ,tkut nnty kuar lain.

4 Balas

Sy anak 1st, scan byk kali nk tgok jantina..mmg scan nampak girl aje .. naluri pun mmg cakap girl and yes keluar girl.. ni yg 2nd boy, skli scan nampak punai mcm awak ni lah.. naluri ibu ni pun mmg rasa boy.. sbb kalau girl dia nampak mcm burger.. ada 3 garis..

1y ago

hrap yg kluar boy lah..hehe..

Boy tu sis. Terang2 lah pistol nyaa. Sy pun scan 2 kali mmg mcm tu lah pistol nyaa tak beragak2 baby tak malu tunjuk🤭😂

1y ago

klau betoi boy alhmdulillah sbb mmg nk sngt boy..hehe..dh ada gegirl..

Kalau nak tahu jantina baby kene tunggu berapa bulan baru boleh tahu

1y ago

16 weeks ke atas rasanya..

boy ni hehe