Botol susu untuk newborn

Botol susu apa ok untuk baby newborn. Saya first baby jadi tidak tahu nak beli macam mana.. Harap sudi membantu.

2 Balas

beli botol yg puting dia jenis wide neck dan ada ciri keselamatan anti colic. brand yg saya familiar timmy toppe dengan Philips avent. amek puting lubang dia khusus newborn. beli botol kecil dahulu dlm 2 botol sebab newborn baby minum susu 2oz pling bnyak. lpas lahir, klau baby xnak botol, boleh try error jenama lain.

kene try n error .. try bli PIKO BELLO , COMOTOMO atau AVENT . yg tu seakan nipple ibu .