Mengidam durian

Boley ke kandungan baru 12 minggu tapi teringin nak makan durian . #firstbaby

2 Balas

kalau boleh takyah lagi lah. tapi kalau betul teringin..seulas je cukuplah sekadar lepaskan rasa mengidam. jangan ikut nafsu..pk baby kt dlm yg mungkin tak tahan dgn durian. sebab dia baru je lagi lekat tu kan. 😄

Sy prnah tnya dktor psal ni..dktor kata klw dah teringin sgt makan je sikit tp jgn ikut kn nafsu..yg penting ada makan sbb baby teringin kata ny😁 #TAPactiveusers