Mengidam nenas

Bolehkah sy memakan nenas ketika usia kandungan 37weeks? ##seriusnanya #ingintahu #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

15 Balas

Sy makan je. Tp jgn berlebihan. Bersederhana sahaja. So jawapan dia boleh heheheheh

Boleh, tiada masalah. Sa dari first trim makan nenas, skg dah nak masuk 20week

saya makan okay je.. dah nk masuk 39 week x beranak2 lagi.. huhu

xberani nk ckp sis..semua ni tergantung kepada badan masing2..

boleh dah tu 37w lagi pun