Cysts ketika hamil bahaya atau tidak

Bolehkah ovarian cysts mengecut ketika saya sedang hamil?Dan doctor Ada memberitahu ia tidak berbahaya tapi kekadang risiko dia Ada 2 kemungkinan membesar Sama baby atau mengecut..ini pengalaman saya Yang pertama..perlukah saya berasa bimbang tentang siptom ini.. #Tanyasoalandoctorjawab#

Cysts ketika hamil bahaya atau tidak
13 Balas

Yes boleh kecut Sis…sy ada 2 cyst size 2x3 n 3x5cm…lepas 2nd trimester cyst terus hilang alhamdulillah…bnyk kan doa yg baik2

sye awal2 preggy pun ade cysts.. ble 12 mggu da hilg.. nant ble scan baby bley follow up cyst skali..

11mo ago

sy follow up 22/8 ni

3x3cm kecil shj. ia akn kecut nanti

11mo ago

okay kak nora