Tanya Tanya

Boleh gak sih busui minum milo...? ?

53 Tanggapan

Saya minum milo atau ovaltine sblm nya susu prenagen tp lama2 rasanya bikin eneg akhirnya balik lg ke milo, ovaltine atau ultra😅

Saya malah tiap pagi bund minum milo,soalnya lebih doyan milo ketimbang susu buat ibu mengusui...

Boleh Bun klo pngen ma,soalnya takaran gula trlalu banyak dimilo

boleh, saya dulu suka minum milo calcium sampe skrg menyusui

Yg g boleh makan plastik nya bund.. . canda😉.. Boleh dong...

Boleh aja bun.. Asal dedek bayinya g diare..

boleh dong... aku malah buat es milo 😂😂😂

boleh katanya bagus untuk yg hb nya rendah

Selagi minuman tidak mengandung alkohol

Makasih banyak bunda2 yg cantik😚