makanan

boleh gak sih bun ibu hamil makan mi instan??

15 Tanggapan

boleh Bun, klo bs diusahakan sekali aja selama masa kehamilan (9 bulan). meski kutau itu sulit 😅

boleh selama g berlebihan. klo gbs nahan smgg sekali baiknya s sebulan sx atau g sama sx 😂

Boleh asal batas yg wajar Semua makanan berbahaya bun jika di konsumsi berlebihan🥰

boleh aja bun asal jgn berlebihan. lbh bagus klo di banyakin sayur + dikasih telor.

boleh asal jangan sering bun, dijadiin cemilan aja, makanan pokoknya tetap jalan..

Boleh Bun saya seminggu 3 kali gapapa asal diimbangi dengan makanan yg bergizi

boleh sesekali mah bun ,tapi mending dihindari dulu makan mie instannya

boleh bun sesekali kalau pengen, kalau aku maksimal 2x sebulan

Boleh bunda asal jangan berlebihan aja