Saya ingin bertanya

Boleh x sarankan pemakanan untuk perkembangan baby sya.. normal x kalau dia kecil mcm ni? 8w3day

Saya ingin bertanya
8 Balas

Berapa panjang baby sis ya? Saya scan 22/7 tadi baby 8w4d panjang 2.04cm.. sis bole refer dekat gambar tu yg mention CRL.

10mo ago

1.85cm sis..🥺

normal, biasa scan kali kedua kalau masih sama barulah doktor akn bgitahu pkembgn baby kurang baik..

10mo ago

baik sis😊

sy scan masa 8w2d kecik je.. masuk 11w repeat scan baru nmpk clear comel duk gerak2

10mo ago

tu la sis.. 😅🤭

Sama macam saya sis . Saya scan masa 8 weeks pun baby kecil , normal tu .

Normal sis..8 weeks br sebesar kacang merah..

normal kot..sy 9w pn doc ckp kecil lagi☺️

10mo ago

baik sis,cma kdg risau sja..😅😊

normal sis ☺️ inshaAllah semua nya baik2

10mo ago

baik sis,trma ksih😊

normal je tu

10mo ago

terima kasih dgn responnya sis😊