Breastfeeding

Boleh tunjuk ajar tak macammana nak simpan susu badan yang kita pump. Simpan kat mana? Nak bagi dia suam balik ker mcmmna? susu badan banyak..Tak keluar..breast mmg bengkak dan sakit.

2 Balas

Awak google lagi better sebab banyak info nak kena baca dan faham . Boleh pilih salah satu cara yang sesuai dengan tujuan awak mengepam tu . Kalau saya , kalau anak saya df je saya akan buang je susu yang pump tu sebab bagi saya nak handle EBM ni kena teliti untuk pastikan kebersihan supaya susu tak tercemar

tengok kat youtube pun ada cara penyimpanan susu .