Hi bunda. 39w6d masih tanda palsu. 1stmum#1stbaby

Boleh tolong bagi tips untuk mudahkan bersalin. Tanda2 masih tiada. Tolonggg🥺

1 Balas

Lakukan senaman ringan, kegel exercise dan belajar teknik pernafasan. Jgn risau klu blm ada tanda. Sbb dah smpi masa nanti baby akan kluar. Melainkan dah sampi EDD tp tiada sakit apa2. Blh la g hospital utk dptkan nasihat dokter. Sbb stiap org berbeza. Ada yg melahirkn awal n ada yg melahirkn lmbt. Now, just enjoy your moment😉