Katil Baby

Boleh tk nak minta tolong ibu2 atau bakal ibu2 share link katil baby yang ibu2 beli ? Tengah survey nak beli katil baby 😊

11 Balas

kalau duduk di JB. pergi baby mall taman daya sini. semua murah². semua lengkap barang² bayi. buat ahli rm3 jd seumur hidup. ahli tu dia bagi diskaun. sy 3 hri lepas beli baby coat harga bukan ahli Rm299. tp ada ahli dapat la harga rm198..

1y ago

little genius. sya bt ahli tu hari dkt kota masai..free je sis utk seumur hidup. sbb tu hri dkt tmn daya belum buka. sya g kota masai beli barang baby..nk prepare barang2 baby..ank pertama. skrg dh lengkap. tggu hari je ni.

Kalau nak jimat ruang, jangan beli katil kayu. Beli yang babycot playpen yang boleh simpan dalam beg. Ambil yang ada tempat tukar pampers sekali. Tak sakit belakang kalau nak tukar nanti. 👍 beli brand Mamakiddies shj.

sye beli bby cot ikea. tapi 2nd. murah sikit, still elok kukuh, cuma tambah roda je kt kaki dia sng nk tolak keluar msuk bilik. and bby pon x lama sebenarnya tdo dlm bby cot tu. nnti die dh pandai pusing2 xnak dh duduk dlm tu.

Sy beli kt shopee je.. harga separuh murah dari dekat kedai. https://shopee.com.my/product/160959462/6057507848?smtt=0.255789019-1668348127.9 sy beli yg C968 sbb nk yg boleh lekat dgn katil kita..

1y ago

yerp betul 😊

Sy beli baby cot ikea tp masa dia baru lahir dia tido tengah2 antara sy dan suami. Kami tido dekat ruang tamu. Masuk 3bulan baru dia mau lena dalam katil dia.

sy beli yg macamni sis. travel friendly. fungsi 3 dlm 1. boleh lipat kalau dh tak guna nanti. jimat ruang😄 baby nk guna skjp je

sy pakai brand anakku jenis playpen..alhamdulillah pakai drp nb smpai ank dh 15m dia pun slesa tido dlm ni..

Sy beli dgn suplier sy ja,,baby cot 2tingkat

beli tilam nest..murah juga