minum susu beruang

boleh TDK minum susu beruang saat hamil

8 Tanggapan

Boleh kok.susu merk apa aja juga boleh.yg membedakan susu hamil sama susu biasa kan Klo di susu hamil ada kandungan asam folatnya.klo asupan asam folat bunda sudah terpenuhi dengan minum vitamin, y g masalah minum susu merk apa az.g harus susu hamil

Boleh aja tp vitamin penunjanngnya ngk bnyk.. susu beruang biasa saya campur regal atau malkist buat ganjel perut klo tb2 laparrr itu enak bgtttt hehehehe

Boleh. Tapi, susu beruang nggak ada nutrisinya buat janin, Bun..

boleh bun, sy juga minum susu bruang

boleh bun asal gk berlebihan

blh asal tdk berlebihan bun

boleh ko bun

knpa enggak