zinofer...

boleh tau tak berapa kali sehari mom2 dlm nie makan zinofer ye? nurse suruh saya mkn 1 biji 2 kali sehari. tapi baca2 ramai yg tak boleh mkn sebab muntah2, pedih ulu hati. saya ada gastrik pastu still mual2 muntah lagi. takut nak makan. #ingintahu #firstbaby #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

msa ank first hritu sy mkn sehari skali waktu mlm,slps mkn trus tido,sy amal dgn mnum air oren sunkist..alhamdulillah