FEMININE WASH

Boleh tak waktu berpantang nak pakai feminine wash? Rasa macam nak cuba pakai fefet sireh tu. Hari ni hari ke 22 berpantang. Kt bawah dah tak sakit, tp ada rasa tak selesa sikit je gatal2.. mana la tahu kot kurang sikit rasa gatal tu bila pakai fefet ni. Boleh share pengalaman tak?

FEMININE WASH
4 Balas

Sye tk penah pki pencuci ni...sbb sye mmg ada alahan pada pencuci wanita....doktor pun tk sarankn kita pki pencuci wanita ni sgt...hnyd cuci air bersih je...klu ada keputihan atau gatal2...sye buat air rebusan daun sirih dgn garam bukit...setiap kli buang air sye cuci guna air rebusan tu je....lama2 hilang la keputihan tu...pastu makan yogurt plain makan 2x sehari pgi dan mlm...

Hai. Takda pengalaman guna produk ni sis. Tak pernah tahu pun produk ni. Feminine wash tak disarankan untuk pakai. Kena tukar panty dan pad sebaiknya jika masih ada darah nifas.

Saya pernah guna tpi luka jdi teruk 😭smpai skrng blum sembuh tpi skrng ada kurang suda sbb saya tukar cuci pakai air suam campur garam🥰lps tu lap kering”

saya pon gatal jugak. baru 16hr pantang. saya cuma basuh guna air suam, lepastu lap kering2. tak berani guna apa2 sabun kelamin