FEMININE WASH

hi,sy dh 31 week tiber keputihan banyak ..so sblm prgnt sy mmg pakai sumber ayu feminine wash tu boleh tk kalau sy pakai balik sbb kalau pakai pntyliner pun still ada 🥹 boleh atau berbahaya utk feminine wash ni eh? tp keputihan sy tk bnyk misi pesan jgk kalau bnyk bgtahu mslhnya tk cuma tk selesa😂

1 Balas

Tak digalakkan pakai feminine wash. Cuci dengan air suam. Kurangkan makanan/minuman manis, lebihkan air kosong dan cuba makan yogurt plain.

2y ago

okey thnkyou