37 minggu

Boleh tak sya serah diri 37 minggu sebab sya tak than dah rasa nak berteran jak . Lagipun perut sya rasa tak selesa dan sllu mual2. Bdan pun lemah . Rasa nak berak tapi tak juga kluar takut juga nak berteran dlm tndas takut baby terkluar . Perut rasa tak selesa sngat mcm rasa sesunggut

5 Balas

Saya ank pertmah 37week lebih sya pun sakit perut saja and sya sudh pigi hospital cek pembukaan belum ada lagi trpksa la pulang ke rumah n tahan sakit smpai la c baby mahu keluar sudh belum masa kot mahu melahirkn c baby

Blh pergi hospital cek. ..kalau mmg dah ada bukaan n mmg dah nk bsalin mmg akn bersalin ..tp kalau blm masanya terpaksa lah sis tanggung skjp sgala sakit tu

sy bru bersalin 19.1.2020 37 minggu.. perut dn pinggang sakit, smpai hosp dah buka 3cm.. baik sis pegi hosp jgn tggu lama

Better g hospital check. Kalau xda apa2 doc akan bg balik. Kalau betul nak bersalin tkot terkeluar bby kt umah ja

Anak pertmah ka sis

4y ago

Belum ada pembukaan tu sis biasa la baby menurun ka bawa dan kita rasa sakit .. sya pun. Skrng pregnant anak pertmah 37lebih week dah sya baru balik dri hospital sya kena tahan satu mlm kat hospital cek.pembukaan tiada lagi