Assalamualaikum hye ibu2 semua

Boleh tak Share pengalaman korang masa nak bersalin tu? Sakit tak masa nak teran baby keluar tu? Allah saya nak dekat2 bersalin ni semakin debar rasanyaa 😨 doakan saya semoga dipermudahkan ya baby sihat selamat dan ibu pun sihat selamat aamiin ❤️#firstbaby #bantusharing

6 Balas

Contraction tu dia sakit mcm mna??pinggang ke?ke hat bawah tu sakit??

1y ago

lain pregnancy lain rasa contraction dia. sye masa 1st dgn 2nd pregnancy tu rasa mcm sengugut 10kali ganda. sakit dkt pinggang apa semua. tapi 3rd pregnancy nii rasa mcm gastric je. tapi kerap. kejap2 sakit kejap2 sakit. xde sakit pinggang and so on.